Tuinontwerp

Onze prioriteit ligt bij een tuinontwerp welk bij u en uw omgeving aansluit. Hierbij houden we zo veel mogelijk rekening met zaken die u belangrijk vind binnen het tuinontwerp. Denk hierbij aan smaak, stijl, omgeving en budget en duurzaamheid.

Of het een grote of kleine tuin is, iedere tuin verdient een ontwerp welk bij u past, en iedere tuin heeft kansen en mogelijkheden. Of u wat meer te besteden heeft of een mooi ontwerp wilt met een kleine beurs, wij zorgen altijd voor een oplossing op maat. Wel hebben wij ons aanbod getracht samen te vatten in 3 pakketten. Een aanbod op maat is ook altijd mogelijk.

Pakketten

Compleet ontwerp
> Schetsontwerp
> Definitief ontwerp
> Werktekeningen
Uitgebreid ontwerp
> Tekening in 3d
> Annimatie
> beplantingslijsten
Budget ontwerp
> schetsontwerp
> Beschrijving ontwerp

Ontwerpen

Dankzij internet hebben we tevens een methode ontwikkeld waarbij we een tuin kunnen ontwerpen zonder daadwerkelijk op locatie te komen. Dit vraagt wel iets meer inspanning van de klant maar scheelt flink in uren. Zeker bij het budget ontwerp bied dit kansen voor een betaalbaar tuinontwerp. Als u een uitgebreid ontwerp wenst inclusief grondmonsters en overig onderzoek ter plaatse dan is een bezoek op locatie onontbeerlijk.