Projecten

Bent u nieuwsgierig naar onze projecten? Laat u dan op deze pagina inspireren. Hieronder ziet u een aantal projecten van de door ons gerealiseerde tuinen. Nieuwsgierig geworden of vrijblijvend contact met ons opnemen? Dat kan via onze contactpagina.

Voorbeelden

In onderstaande situatie had de klant een aantal duidelijk wensen. Deze ruime tuin diende vooral onderhoudsvrij te zijn. Wel moest er rekening gehouden worden met de toekomst waarbij deze tuin leuk moest zijn voor kinderen. Ook diende het mogelijk te zijn om later in deze tuin een moestuin te beginnen.

 

Deze tuin gelegen was gelegen dichtbij een oude watermolen. Belangrijk hierin was dat er een duidelijk deel was voor kinderen om te spelen. Anderzijds moest er een ruimte zijn waar mensen zich terug kunnen trekken én moest er privacy gecreëerd worden aangezien een doodlopende weg recht voor deze tuin eindigt.

 

In onderstaande tuin van een samengesteld gezin moest er rekening gehouden met de aller kleinste kinderen die graag buitenspelen, maar ook met de ouderen die het voetballen serieus nemen. Daarom is hier de keuze gemaakt het gazon in twee stukken te delen. Hierin is een centraal zitgedeelte gecreëerd waar het vanuit waar het makkelijk is om overzicht te houden over de kinderen.  Uiteindelijk is er nog een pergola geplaatst langs het voetbaldeel zodat de ballen meer in 1 deel bleven.

 

Deze ruime voortuin moest de sterke kanten van het huis met inpandige pedicure zaak naar voren brengen. Belangrijk hierbij was dat de tuin onderhoudsvriendelijk moest zijn. De tuin moest modern zijn zonder een statement te worden.

 

Toen we met deze klanten het eerste gesprek hadden wilde ze eigenlijk de hele tuin vol straten en muren metselen. Na een eerste gesprek zagen ze zelf in dat ze dan bijna een stenen gevangenis gingen creëren. We hebben hier een heel makkelijk te onderhouden tuin ontworpen met voor ons doen veel verharding. Maar onze zege was dat de klant uiteindelijk makkelijk te onderhouden planten wenste. De klant hoef maximaal 15 minuten per week aan de tuin hoeft te besteden, met twee grote onderhoudsbeurten welke wij voor de klant laten verzorgen.

Fotogallerij

Hier is ruimte voor een aantal foto’s van projecten.