Over ons

Een tuin is als een maatwerk kledingstuk. Het sluit perfect aan bij de eigenaar aan en brengt vooral positieve details tot uiting. Maar het past vooral de eigenaar goed. Hier ligt dan ook de kwaliteit van Tuinteam. Luisteren naar de wensen en eisen van de klant, deze duidelijk in kaart brengen en samensmelten tot een mooi geheel. Wat de modetrend van dat moment is vinden we minder belangrijk. Onze missie is een ontwerp aanleveren waarin u zichzelf (h)erkent.

Tuinteam

Philip Apeldoorn is oprichter en drijvende kracht achter Tuinteam. Hij geeft aan wat Tuinteam.eu zo speciaal maakt:

Bij elke stap die ik neem, weeg ik ook de duurzaamheid af. Zo zal ik nooit een kunstgras adviseren maar zoek liever samen met u naar alternatieven als gras maaien geen optie is. Vooral mijn creatief denken hierin en het zoeken naar manieren om met de natuur te werken in plaats van tegen de natuur heeft mij deze unieke positie bezorgd die ik de laatst jaren verworven heb. Niet te vergeten dat ik naast mijn tuinontwerp bedrijf ook actief ben als imker. Ik ben hierdoor zeer goed op de hoogte van de samenhang tussen planten en de natuur en pas dit daar waar mogelijk graag toe.

Het ontwerp

Hierbij vind ik het belangrijk dat uw wensen centraal staan tijdens het ontwerpproces. Ik houd graag de lijnen kort zodat u het ontwerp krijgt dat u verwacht. Zo maak ik het ontwerp geheel naar uw smaak, stijl, omgeving en budget. Doordat u altijd een, of enkele schetsontwerpen ontvangt alvorens we aan het definitieve ontwerp beginnen sluit ik uit dat het ontwerp niet geheel aan uw verwachting voldoet.

Onze klanten

Onze betrouwbare klantenkring bestaat uit zowel particulieren als zakelijke klanten. Voor iedere klant kan ik een ontwerp op maat aanbieden. Of dit gaat om een schets of een compleet ontwerp, voor beide bent u bij mij aan het juiste adres.

Tuinteam.eu heeft 10 jaar ervaring in de tuinbranche. Ik ben begonnen met het renoveren en aanleggen van tuinen, maar heb de afgelopen jaren vooral mijn passie gevonden in het ontwerpen van tuinen. Nieuwsgierig geworden wat ik voor u kan betekenen? Neem contact met mij op via het contactformulier of bel meteen met: 06-29067524.

 

Philip Apeldoorn
Eigenaar Tuinteam.eu